fbpx

Mestno kolo C60me in we

Mestno kolo C60me in we

S-BIKES C60e je pametno električno treking kolo. Z okvirjem s kolesi velikosti 27,5 palcev je idealen sopotnik za vožnjo po mestnih ulicah. Zaradi atraktivne barve je prava popestritev mestnih ulic. S svojimi komponentami, izgledom in uporabniško izkušnjo omogoča edinstveno izkušnjo električne mobilnosti s pametnim sistemom pomoči S-BIKES iQ.

Za udobno in sproščeno vožnjo vam bo pomagal 250W elektro motor, ki je vgrajen v pest na zadnji osi. Zmogljiv elektro motor deluje s pomočjo elektronike S-BIKES iQ. Ta omogoča prvič kar 9 stopenj pomoči. Omogoča še učinkovitejšo izrabo električne energije ter popolno prilagodljivost vašim željam in potrebam. Doseg kolesa je tako podaljšan do kar 75km oz 80 v načinu iQ-ECO.

Cena: 1.599 EUR
Akcijska cena: 1.399 EUR

Moški model C60me.

Moški okvir modela C60me navdušuje z atraktivnim izgledom, ki je zaščitni znak koles S-BIKES. Kot smo pri kolesih znamke S-BIKES že navajeni je kolo sestavljeno iz vrhunskih component, ki zagotavljajo atraktiven izgled in dolgo življensko dobo. Osnovo predstavlja atraktivni okvir v grafitno sivi barvi.  Kolo je serijsko opremljeno s sprednjim žarometom v LED tehnologiji in zadnjo LED lučjo. Za optimalno zaviranje skrbijo hidravlične disk zavore s preforiranimi zavornimi diski. Le te delujejo brezhibno v vseh pogojih in zagotavljajo kratko zavorno pot tudi v ekstremnih razmerah. Udoben sedež z gel tehnologijo je v kombinaciji z ergonomskimi ročaji krmila ustvarjen, da pridete na cilj spočiti.


Ženski model C60me.

Ženski okvir C60we navdušuje v atraktivni biserno beli barvi. Kot smo pri kolesih znamke S-BIKES že navajeni je kolo sestavljeno iz vrhunskih component, ki zagotavljajo atraktiven izgled in dolgo življensko dobo. Kolo ima bogato serijsko opremo in električnemu kolesu prilagojene hidravlične disk zavore s preforiranimi zavornimi diski. Le te delujejo brezhibno v vseh pogojih in zagotavljajo kratko zavorno pot tudi v ekstremnih razmerah. Dodaten prtljažnik iz aluminija omogoča tudi dodatno obtežitev in ima možnost pritrditve otroškega sedeža.